Lider PSD Suceava: Nu ştiu în ce calitate a făcut Liviu Dragnea declaraţii anti-Gabriel Oprea


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că nu ştie în ce calitate a vorbit Liviu Dragnea cu activul PSD la întâlnirea de la Suceava şi nici dacă acesta a prezentat o poziţie anti-Gabriel Oprea în nume personal sau a conducerii partidului.

„Nu am înţeles cadrul în care s-a desfăşurat acea întâlnire”, a spus Cuşnir în emisiune.

El a spus că are o dilemă privind calitatea lui Liviu Dragnea în partid pentru că din câte ştie nu are nici o calitate în Guvern şi nici ca în Congres să fi fost votat într-o funcţie.

„Într-o ţară normală, riguroasă, ai funcţie sau nu ai. În România poţi să fi într-o zonă gri”, a spus liderul PSD Suceava.

El a menţionat că a constatat că mesajul lui Dragnea din conferinţa de presă a fost anti-Gabriel Oprea şi că nu ştie dacă această poziţie este una proprie a lui Liviu Dragnea sau una a conducerii partidului.

Cuşnir a arătat că acum conducerea partidului spune că vrea să fie la guvernare, menţionând că el consideră că partidul ar trebui să renunţe la guvernare, dar în actuala conjunctură PSD a făcut un compromis cu UNPR şi se transmite un mesaj anti-UNPR.

dragnea si nechifor

El s-a întrebat de ce a fost nevoie de un asemenea mesaj când preşedintele partidului nu este în ţară.

„După ce Victor Ponta se întoarce din Turcia se va clarifica”, a spus Cuşnir.

El a mai apreciat că PSD ar putea ieşi de la guvernare oricând, dar este totuşi partidul care are cea mai mare susţinere populară în urma votului exprima de electorat, dar că pe de altă parte simte că lucrurile par să nu meargă spre normalitate mai ales că relaţia dintre preşedintele ţării şi premier nu mai este cea de la început.

Cuşnir consideră că cel mai bine ar fi fost dacă Victor Ponta ar fi renunţat la guvernare după ce a pierdut alegerile prezidenţiale pentru că era o retragere „pentru sănătatea organizaţională”.

„Poate era o retragere mai sănătoasă pentru ţară şi pentru PSD”, a spus Cuşnir care a subliniat că după pierderea alegerilor Guvernul PSD a luat şi cele mai bune decizii, cum ar fi scăderea TVA sau eliminarea unor taxe.

El a mai declarat că doar Biroul Permanent Naţional al PSD ar putea decide privind rămânerea la guvernare.

 


Intră acum și în grupul de