Alegerile interne din organizaţiile PSD Suceava se vor încheia la sfârşitul lunii august. Noua conducere a organizaţiei judeţene va fi decisă în septembrie


Intră acum și în grupul de

Alegerile interne din toate organizaţiile din PSD urmează să fie derulate până la sfârşitul lunii august, urmând ca în luna septembrie să fie convocată Conferinţa judeţeană de alegeri, potrivit deciziei Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava.

BPJ al PSD Suceava s-a întrunit vineri după amiaza şi a luat în discuţie calendarul alegerilor interne, potrivit unor surse participante la şedinţă.

În cadrul şedinţei s-a stabilit că toate alegerile din organizaţiile din judeţ trebuie să se desfăşoare până la sfârşitul lunii august.

Totodată, s-a discutat ca în luna septembrie să fie organizată Conferinţa judeţeană de alegeri din PSD Suceava care să stabilească noua conducere a organizaţiei judeţene, dar şi delegaţii la Congresul PSD din 16 noiembrie.

Nechifor Ponta PSD conferinta congres (6)

Până în prezent nu şi-a anunţat nimeni candidatura la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava, dar actualul preşedinte, Cătălin Nechifor, a lăsat să se înţeleagă că va candida pentru a treia oară la această funcţie, în jurul său urmând să se constituie o echipă care să lucreze şi pentru câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din 2016.

O nouă şedinţă a conducerii PSD Suceava va stabili data conferinţei de alegeri şi atunci se vor anunţa şi candidaturile.

În cadrul şedinţei BPJ a PSD Suceava s-a discutat, zonă cu zonă, despre situaţia actuală a partidului şi de modul în care se încep acţiunile de pregătire a alegerilor locale din 2016, fără să fie făcute însă nominalizări pentru candidaturile de primari, singurele certitudini fiind că primarii social-democraţi care au performat vor fi susţinut pentru o nouă candidatură.

Concluzia participanţilor la şedinţă este că PSD Suceava este o forţă care va putea obţine un rezultat foarte bun în alegerile locale viitoare dacă se mobilizează


Intră acum și în grupul de