PNL va anunta la Suceava programul de guvernare cu care vrea sa castige alegerile din 2016


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului de consilieri PNL din cadrul Consiliului Județean Suceava, Vasile Ilie a anunțat că la Suceava, la finele lunii august va avea loc o premieră în plan politic national și local, atunci când vor fi prezenți în capitala județului copreședinții PNL la nivel național, Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

”PNL este pregătit pentru guvernare. La finele lunii august vor fi prezenți la Suceava copreședinții Blaga și Gorghiu, însoțiți de grupurile parlamentare din cele două Camere ale Parlamentului și aici la Suceava vor prezenta programul de guvenare al PNL.

 

Vasile Ilie OdP (2)

Iarăși ca un lucru nemaiîntâlnit în ultimii 25 de ani, prezentarea programului de guvernare se petrece cu un an și jumătate înainte de alegerile generale, complet, cu toate amănuntele”, a explicat liderul consilierilor județeni ai PNL Suceava.

Vasile Ilie a mai spus că partidul său ”dorește să facă o treabă completă de la un capăt la altul” și va încerca să preia guvernarea chiar din toamna acestui an însă nu sub orice fel de condiție.

”PNL dorește să aplice programul de guvernare de la un capăt la celălalt și nu dorește să meargă împreună cu alte forțe politice care să ne oblige să nu ne respectăm programul. Dacă se va întâmpla acest lucru preferăm să așteptăm până în 2016 la alegerile generale”, a precizat Vasile Ilie.

 


Intră acum și în grupul de