Alina Gorghiu: „La Suceava, plec de la premisa că liberalii vor fi fruntea”


Intră acum și în grupul de

Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL:

„Ma bucur sa vad ca sala e plina. Le multumesc organizatorilor ca mi-au dat prilejul sa vad o Bucovina care sa ma inspire. Nu am vazut multe judete cu asa o energie. Ii felicit pe organizatori. Am vazut de multe ori si o Romanie urata si saraca si fara principii. Azi, din Bucovina, de la Suceava, Romania arata bine si nu pentru ca aveti autostrazi sau pentru un nivel mare de trai, ci pentru ca aveti bun simt si sunteti oameni cu principii.

alina gorghiu (3)

Daca o sa avem ca ghid de bune practici ce faceti dvs. aici, o sa ne mearga bine. Trebuie sa spunem clar ca suntem un partid responsabil si care stie sa faca diferenta intre ratiune, pragmatism si demagogie si populism. Avem obligatia sa ii dam deoparte foarte repede pe Ponta si PSD. La Suceava lucrul asta s-a inteles. Daca noi cei din PNL o sa credem in noi asa cum cred romanii in noi, ce ne mai sta in cale? Absolut nimic.

In drum spre Suceava ma gandeam cam cati  kilometri de autostrada au facut Ponta si ai lui? Toata lumea care va asculta sa stie ca Ponta a facut zero kilometri de autostrada.

Ca a absorbit mai putini bani decat si-au imaginat si cei mai fanatici sustinatori ai lui. Aveti la Suceava peste 65% de scoli fara autorizatie sanitara. Copiii de clasa a treia  iar nu au manuale. Ce surpriza! Nu vom avea capacitatea sa reducem decalajele fata de UE daca nu vom spune ca Ponta e toxic.

Mai sunt cate unii care cred ca fuziunea PNL- PDL a fost o poveste. Eu va spun ca a fost singurul proiect de succes al dreptei din Romania. Daca nu vom merge inainte si nu vom avea un PNL puternic, tara nu va fi puternica. Drumul in spate nu mai evista. Daca mai e cineva care crede ca poate sa mai vorbeasca decat despre PNL stiti unde il invit?Afara din sala asta. Oamenii din sala asta sunt dedicati acestui proiect.

Succesul unei guvernari vine din coerenta masurilor si seriozitatea echipei tale. Am facut si unii si altii greseli in trecut. Eu, azi, aici, impreuna cu echipa de aici va asiguram ca oamenii care impreuna cu Predoiu vor face viitorul Guvern nu vor fi compromisi. Vom avea o echipa care sa nu aiba probleme de integritate, profesionalism sau comunicare. E nevoie sa facem selectia asa cum trebuie si la alegerile locale. Nu mi-e frica sa ies cu primarii dvs. nicaieri. Rar asa.

Ce a facut PSD in Suceava. Am vorbit cu mai multi oameni si mi-au spus ca nici o branza. Ascultati-ma, ca sunt primul om care nu va face distinctia intre fostii liberali sau fostii PDL-işti. Toata lumea e membru a PNL si la fel de liberal ca mine si Vasile Blaga. Pana la locale, sper sa ne mai vedem cel putin inca de doua ori. Am o rugaminte. Stiu ca va este greu ca aveti familie si copii plecati peste hotare, dar ne vom bate pentru votul prin corespondenta pana in ultima clipa.

La Suceava, plec de la premisa că liberalii vor fi fruntea. Ajutaţi-i şi pe colegii dvs. din judeţele vecine să câstige alegerile.”


Intră acum și în grupul de