Orest Onofrei: „Alegerile locale sunt ca şi fotbalul. Trebuie să-i alegem pe cei care sunt în stare să execute lovitura câştigătoare de la 11 metri”


Intră acum și în grupul de

Orest Onofrei, prim-vicepresedinte PNL Suceava:

„Nu pot sa vorbesc decat cum stiu eu. E cea mai perfomanta si va fi cea mai eficienta si dorita constructie de dreapta pe care tara o asteapta. Multi dintre noi ne-am luptat cu un mamut. Un fel de David si Goliat. Aici 50 de primari au incercat sa faca fata mamutului. Parteneriatul civil nu functioneaza. O familie cu doi tati nu functioneaza. PNL are acum si mama si tata si de aia functioneaza.

orest onofrei (2)

Alegerile locale sunt ca si fotbalul. E o competitie fara tur -retur, doar tur. Se va decide la 11 metri. Trebuie sa-i alegem pe cei mai buni care sunt in stare sa execute lovitura castigatoare de la 11 metri. Cine ar putea sa execute asa ceva? Cine a mai executat. Dupa 18 ani de PSD, Flutur a reusit sa bata PSD si sa dea tonul in Moldova. Ioan Balan l-a batut in 2012 la Suceava pe Messi. Pe structura asta putem sa castigam.

Nu vrem sa candideze pentru funcţia de primar cel care a ratat cu poarta goala lovitura de la 11 metri. In competita cu USL a fost ca la poarta goala. Nu avem voie sa punem candidati care au ratat cu poarta goala. Nu putem pune sa execute lovitura pe cei care au vandut meciuri. Nu putem pune colegi care au tricou galben-albastru, dar rosu pe dinauntru. Nu ar trebui sa candideze cei carora Dragnea le-a dat liber la transferuri si au plecat dintre noi.

Domnule Blaga, as vrea sa declarati ziua de azi ultima pentru transferuri. Alegerile locale Suceava va avea un lot 16 orase, de unde se va alege lotul de 11, echipa competititva. Trebuie sa alegem si echipa celor 114 din care sa inscriem in cat mai multe meciuri. Va nominalizez din primul 11: Cristiano Ronaldo Flutur, Lionel Messi Balan, Sanchez Ursaciuc, Neymar Negura, Benzema Lungu de la Salcea.

Am facut o gafa. La Suceava nu avem antrenor. Avem la Bucuresti si la Suceava trebuie ca Jose Murino Baisanu sa se ocupe de asta.”


Intră acum și în grupul de