Vasile Blaga: „Trebuie să recâştigăm Primăria şi CJ Suceava”


Intră acum și în grupul de

Vasile Blaga, co-presedintele PNL:

vasile blaga (1)

„Am aici prieteni vechi la Suceava. Pe Flutur, Balan si pe fostul senator Onofrei. Am atata incredere in capacitatea lor si nu intamplator l-am propus pe Flutur secretar general al PNL. Mai e aici un om care mi-a fost aproape cand a fost greu in partid. Ioan Balan, care nu vinde si nu tradeaza. Pentru ca ati castigat prezidentialele, va multumesc.

Ardealul si Banatul duc si ele cat pot, dar daca nu castigi aici, nu prea ai sanse sa castigi presedintia.

De ce avem copresedinţi acolo unde avem primari în funcţie? Ca să le punem sula în coaste? Ia să îi lăsam pe primari să  îşi facă treaba şi să câştige în continuare. Ia sa avem noi grijă de celelalte localităţi unde nu avem primari.

Trebuie să recâştigăm tot în Suceava Asta însemnând preşedinţia CJ Suceava şi Primăria, cu bărbaţi adevăraţi care nu mint şi nu trădează şi care nu bat palma cu mine aseară şi după care nici dracul nu i-a mai văzut. Eu am candidat odată la Bucureşti la Primăria şi am pierdut. M-am dat deoparte şi nu mai vreau vreodată. Fiecare are loc în partid. În PNL este o subordonare decisă prin vot.

PSD nu lasă prizonieri oameni buni. PSD nu ştie să conducă decât dacă se comportă cu ţara ca pe propria avere. Cum e posibil să stea Ponta în fruntea Guvernului? Nu am nimic cu cetăţeanul Ponta, am cu premierul. Eu nu spun că e vinovat sau nu, dar rău României face.

Obligaţia e să îl scoatem repede de la Guvernare că prăpădeşte ţara asta. Să meargă unde vrea el. Trebuie să ne prindă alegerile la guvernare. Niciodată nu a organizat alegerile PNL. Va trebui să îi facem să plece cât mai repede, dar să ne gândim  şi să aducem oameni tari care să nu înveţe să fie miniştri cu calificare la locul de muncă. Şi sunt convins că vom avea ministru de la Suceava şi mulţi secretari de stat.

Să mergem înainte cu toţii să luăm ce e mai bun de la fiecare şi ţineţi-vă aproape primarii şi faceţi-i unici preşedinţi ai structurilor de conducere a PNL.”

După terminarea imnului partidului, delegaţia PNL s-a îndreptat către ieşire, iar deputatul Băişanu s-a dus direct la Ilie Niţă şi l-a felicitat şi îmbrăţişat.

 


Intră acum și în grupul de