Tabăra de Pregătire Politică a TSD Suceava, la Fălticeni, în perioada 5 -7 septembrie 2015


Intră acum și în grupul de

Ca în fiecare an, odată cu debutul toamnei, Tineretul Social Democrat Suceava organizează Tabăra de Pregătire Politică.

ioana irimiaÎn acest an, evenimentul se va desfăşura în municipiul Fălticeni, între 5 şi 7 septembrie 2015, sub sloganul “2016 – România Încotro”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimia, nu mai puțin de 200 de tineri social – democraţi, din toate organizaţiile de tineret ale judeţului Suceava, vor participa la dezbaterile din cadrul atelierelor politice, unde vor putea să îşi facă cunoscute ideile privind actul de guvernare.

Irimia precizează că deschiderea oficială a Taberei de Pregătire Politică TSD Suceava va avea loc la în municipiul Fălticeni, sâmbătă începând cu ora 19.00  și va continua duminică,  începând cu ora 10.00, în incinta Casei de Cultură din aceeaşi localitate, cu atelierele politice care se vor bucura de prezența reprezentanților biroului județean PSD și a parlamentarilor PSD.

In programul Taberei de Pregătire Politică TSD Suceava 2015 sunt prevăzute să aibă loc și competiţii sportive, precum și un tur al muzeelor din municipiul Fălticeni, mai arată purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de