Funcţia de preşedinte executiv al PSD Suceava, deţinută acum de Ovidiu Donţu, va rămâne neocupată


Intră acum și în grupul de

Funcţia de preşedinte al PSD Suceava va rămâne neocupată în urma Conferinţei judeţene de alegeri din PSD Suceava care se va desfăşura sâmbătă, la Poiana Stampei, după ce actualul preşedinte executiv al organizaţiei, senatorul Ovidiu Donţu, a decis să candideze pentru un post de vicepreşedinte al organizaţiei.

liga alesilor locali PSD 1

Potrivit unor surse din PSD Suceava, Ovidiu Donţu ar fi renunţat la candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Suceava, respectând astfel recomandarea Biroului Permanent al PSD Suceava care a propus ca nici un membru al BPJ să nu candideze pentru această poziţie.

Funcţia de preşedinte executiv al PSD Suceava ar putea fi ocupată, ulterior, de candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, dacă acesta va câştiga competiţia electorală.

De remarcat este că fostul preşedinte al organizaţiei PSD Suceava, deputatul Gavril Mîrza, nu s-a înscris pentru a candida pentru o funcţie de conducere în cadrul organizaţiei, el anunţând colegii că nu mai doreşte să ocupe o funcţie de conducere.

Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Suceava va reconfirma pe Cătălin Nechifor în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene şi va desemna delegaţii la Congresul PSD din 18 octombrie.

Este de aşteptat ca în cadrul Conferinţei judeţene, membrii organizaţiei să propună candidatura lui Cătălin Nechifor la o funcţie de vicepreşedinte naţional al PSD.

La şedinţa de sâmbătă de la Poiana Stampei va participa şi preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a primit susţinerea organizaţiei judeţene pentru a fi ales preşedinte al partidului la alegerile din 11 octombrie.

 


Intră acum și în grupul de