Cătălin Nechifor reales preşedinte al PSD Suceava. Sloganul campaniei electorale 2016:”Mergem mai departe!”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a fost reales, sâmbătă, în conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Suceava în funcţia de preşedinte al PSD Suceava, neavând contracandidat.

 

Conferinţa judeţeană a PSD Suceava s-a derulat pe parcursul a două ore la Casa de cultură din Poiana Stampei în prezenţa preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea şi a viitorului preşedinte executiv al partidului, Valeriu Zgonea.

La această conferinţă au participat 782 de delegaţi din cei 800.

psd (21)

Preşedintele PSD Suceava a spus că organizaţia are 16.011 membri fiind cea mai importantă formaţiune politică din judeţ.

În raportul de activitate el a criticat activitatea fostului preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi a comentat mai multe declaraţii ale lui Flutur din 2010 care erau prezentate pe un panou, arătând că lucrările făcute în perioada administraţiei judeţene PDL au fost prost executate, exemplificând cu drumul judeţean Dorna Arini-Panaci care la cinci ani de la inaugurare este distrus, în timp ce în mandatul său a fost realizat Transrarău, un drum la concurenţă cu Transfăgărăşan şi Transalpina.

El a subliniat că în cele 114 localităţi ale judeţului a făcut câte ceva important cu sprijinul parlamentarilor, a miniştrilor şi echipei sale.

Criticile aduse de Nechifor lui Flutur au fost comentate atât de Valeriu Zgonea, care a spus că se discută prea mult de oameni despre care au făcut rău, ci trebuie să se vorbească de realizările pe care le-au făcut cei din PSD.

Aceeaşi abordare a avut-o şi Liviu Dragnea care a considerat că Nechifor a vorbit prea mult de Gheorghe Flutur.

În cadrul conferinţei, Nechifor a anunţat că deputatul Gavril Mîrza nu va mai candida la nici o funcţie în partid, dar că acesta va avea statut de invitat special în şedinţele BPJ.psd (33)

 

Mîrza a transmis în cadrul conferinţei că PSD trebuie să fie unit, să fie o echipă sudată pentru a câştiga din nou alegerile.

El a spus că PSD va trebui să ţină guvernarea în mână şi le-a cerut membrilor să fie pregătiţi pentru un an greu cu alegeri locale când va trebui recâştigat CJ Suceava şi cât mai multe primării de localităţi.

Deputatul Ioan Stan le-a transmis lui Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea că ar trebui să fie mândri că sunt contemporani cu actualii membri ai PSD Suceava.

El a spus că împreună cu întreaga echipă a PSD Suceava va face ca opozanţii actuali să rămână în opoziţie.

„Domnilor Dragnea şi Zgonea, să fiţi mândri că sunteţi contemporani cu noi”, a spus Stan în aplauzele participanţilor.

În urma alegerilor din organizaţie nu au fost multe schimbări în componenţa structurilor de conducere. Astfel, funcţia de preşedinte executiv nu a fost ocupată de nici un membru de partid, aşa cum Newsbucovina a anticipat, Ovidiu Donţu candidând pentru vicepreşedinte, iar trezorierul partidului, Teodor Sârghie a candidat pentru vicepreşedinte, funcţia sa fiind preluată de Virginel Iordache.psd (47)

De remarcat este că la Conferinţa judeţeană a PSD Suceava în sală s-a aflat şi fostul prefect al judeţului Suceava, Florin Sinescu.

 


Intră acum și în grupul de