Alegeri PSD 2015: Membrii PSD Suceava vor bifa cu pixul dacă vor ca Liviu Dragnea să le fie preşedinte


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a stabilit, joi după amiaza, procedurile în cazul alegerilor de duminică în care urmează să fie votat preşedintele partidului.

psd (52)

În condiţiile în care este un singur candidat, Liviu Dragnea, pe buletinele de vot există opţiunile DA şi NU, urmând ca membrii PSD să bifeze cu pixul dacă doresc sau nu ca Dragnea să le fie preşedinte.

În judeţul Suceava sunt aşteptaţi să voteze la aceste alegeri 16.011 membri de partid, urmând să fie organizate câte o secţie de votare în fiecare localitate.

Iniţial s-a propus ca în municipiul Suceava să fie organizate două secţii, dar BPJ a decis să fie una singură.

În judeţ conducerea PSD a transmis 17.000 de buletine de vot care vor fi predate organizaţiilor locale.

Votul se va desfăşura duminică între orele 8-20.

Fiecare secţie de votare va avea un birou format din trei membri de partid, din care unul este preşedintele secţiei.

La aceste alegeri se va putea vota pe lista permanentă a membrilor organizaţiei, dar şi pe o listă suplimentară pe care vor fi înscrişi membri din alte organizaţii, aflaţi în tranzit, dar care prezintă o adeverinţă din partea organizaţiei judeţene că pot vota în altă parte.

După încheierea votului, datele se centralizează în secţia de votare după care sunt transmise în format electronic la sediul judeţean al PSD Suceava şi apoi la sediul central.

Coordonatorul întregului proces electoral din cadrul organizaţiei judeţene PSD Suceava este secretarul organizaţiei, Lorand Ercse.

 


Intră acum și în grupul de