Bălan spune că va face echipă bună cu Flutur în administraţie. Ion Lungu nu a acceptat nici un sfat


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat marţi seara în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira că a făcut echipă politică perfectă cu Gheorghe Flutur şi că va face o echipă foarte bună cu Flutur şi în administraţie din 2016 când speră ca Flutur să fie ales preşedinte al CJ Suceava iar el primar al Sucevei.

flutur si balan pe locul 1

„Cu Gheorghe Flutur am o relaţie foarte bună”, a spus Bălan în emisiune amintind că împreună cu acesta a făcut o echipă politică puternică şi care a câştigat mai multe bătălii electorale.

El a spus că această relaţie foarte bună este garanţia că din 2016 echipa Flutur-Bălan va putea dezvolta proiecte de anvergură pentru municipiul Suceava.

Potrivit lui Bălan, Gheorghe Flutur are capacitatea de a determina scrierea de proiecte bune, de a contura construcţii politice care să ducă la dezvoltarea judeţului.

El consideră că o asemenea colaborare va fi mult mai bună decât cea pe care a avut-o Ion Lungu cu Gheorghe Flutur în mandatul 2008-2012.

Bălan a spus că în acea perioadă, Ion Lungu nu a fost foarte aproape de Flutur pentru că se simţea o uşoară rivalitate din partea lui.

„Ion Lungu niciodată nu a acceptat nicio sugestie din partea lui Gheorghe Flutur sau a unor membri PDL privind gestionarea unor proiecte”, a spus Bălan care a explicat că proiectele mari, de genul reabilitarea Cetăţii de Scaun s-au făcut cu foarte multă implicare din partea lui Flutur pentru că Ion Lungu le-a acceptat foarte greu.

Potrivit lui Bălan, Lungu spunea „eu sunt primar, bun sau rău, eu stabilesc ce fac în Suceava”, iar această atitudine se vede acum în ceea ce s-a făcut în oraş.

Astfel, fostul Cinema Modern a fost reabilitat doar pentru că a existat sprijin din partea parlamentarilor suceveni şi a implicării lui Gheorghe Flutur, a spus deputatul liberal, care a arătat însă că din păcate faţada acestui edificiu a fost distrusă de Lungu care a montat un panou led, care poate acum zece ani însemna ceva nou.

Bălan a remarcat lucrul de mântuială făcut de Lungu în zona respectivă pentru că s-a asfaltat în zona sensului giratoriu, dar nu a renovat sensul giratoriu şi nici nu a vopsit stâlpul din acest sens giratoriu.

„Asta e viziunea de 12 ani a primarului Ion Lungu”, a declarat Bălan.

El a spus că un copil care avea 12 ani în 2004, când a conştientizat cine e primarul oraşului, a aflat că acesta este Ion Lungu, iar acum, are 24 de ani, şi-a terminat şi facultatea şi primar este tot Ion Lungu şi se întreabă dacă nu poate veni altcineva care să facă ceva pentru oraş.


Intră acum și în grupul de