Mîrza: „Cu siguranţă vom avea un candidat propriu la Preşedinţia României”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este posibil să nu mai fie necesară organizarea unui congres extraordinar în vederea desemnării candidatului partidului la Preşedinţia României, în cazul în care această desemnare va fi făcută în cadrul congresului ordinar al PSD.

Mîrza a anunţat că între 20 februarie şi sfârşitul lunii aprilie vor fi organizate alegeri în toate organizaţiile locale şi conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Suceava. El a explicat că, ulterior, se va organiza un congres al PSD sau chiar două congrese, unul dintre acestea fiind extraordinar, pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie. „S-ar putea desemna candidatul la Preşedinţie în acelaşi congres ordinar”, a spus Mîrza.

Liderul social-democraţilor suceveni a mai arătat că în ceea ce priveşte desemnarea candidatului la Preşedinţie, vor fi luate în calcul atât sondaje de opinie cât şi aprecierile colegilor din partid. „Cu siguranţă vom avea un candidat propriu la Preşedinţia României”, a asigurat Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de