Cătălin Onciu e noul preşedinte al tinerilor liberali din judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Noua conducere interimară a organizaţiei judeţene Suceava a PNL va avea mandat doar până pe 5 septembrie, când au fost anunţate alegeri pentru desemnarea preşedintelui. Este pentru a doua oară în acest an când la PNL Suceava sunt anunţate alegeri. Prima dată acestea trebuiau să aibă loc în primăvară, iar preşedintele interimar de la acea vreme, Philip Rozopol, era ferm convins că ele vor avea loc. Între timp, a fost schimbat fără a i se imputa nimic.

Actualul preşedinte interimar, Alexandru Băişanu, a dat marţi asigurări că data de 5 septembrie este bătută în cuie şi că până atunci misiunea echipei din fruntea partidului este de a organiza alegeri în toate organizaţiile din localităţile în care PNL are structuri. „După data de 5 septembrie, PNL va intra în linie dreaptă atât cu preşedintele, cât şi cu Biroul Permanent Judeţean, care vor avea legitimitate”, a explicat Băişanu.

El a ţinut să anunţe că noul preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret este Cătălin Onciu, un tânăr om de afaceri din Suceava şi că la viitoarea şedinţă, programată a avea loc la Siret, va fi desemnat prin votul Biroului Interimar şi preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PNL.

Ca semnal al reconstrucţiei partidului, Băişanu a anunţat că Vasile Bilius, unul dintre mai vechii membri ai PNL Suceava, cândva om de bază al primarului Ion Lungu la tineret, când acesta activa în PNL, va rămâne membru al partidului, în ciuda solicitării de excludere formulate de organizaţia municipală Suceava a partidului. „În viziunea mea şi a colegilor din Biroul Judeţean Interimar, interesul nostru este să strângem toţi membrii valoroşi şi să reconstruim partidul”, a conchis Băişanu.


Intră acum și în grupul de