Lungu: „Sucevenii sunt convinsi ca este bine sa voteze Traian Basescu”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, primarul Ion Lungu, deputaţii PD-L de Suceava Ioan Bălan şi Sanda-Maria Ardeleanu, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc, consilierii locali PD-L şi ceilalţi membri ai Biroului Permanent Local al partidului, s-au mobilizat joi într-o acţiune amplă şi, însoţiţi de 200 de tineri democrat-liberali, au străbătut o bună parte din cartierele municipiului şi au transmis sucevenilor mesajul electoral al preşedintelui Traian Băsescu.

PD-L-iştii au împărţit cetăţenilor din Obcini, George Enescu (zona Albina), Mărăşeşti, Zamca şi Centru materiale electorale despre candidatul pe care îl susţin la Preşedinţie.

Potrivit deputatului Ioan Bălan, acţiunea de succes de joi oferă PD-L-ului certitudinea că Traian Băsescu va obţine peste 50% din voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 22 noiembrie.

„Observăm un lucru important pe final de campanie. Dacă la începutul campaniei cetăţenii municipiului Suceava vorbeau numai despre probleme strict locale precum cele referitoare la înlocuirea conductelor de termoficare, de apă şi canalizare vedem că astăzi oamenii au înţeles că de fapt aşteptările lor de la viitorul preşedinte sunt de altă natură şi sunt în strânsă legătură cu aşteptările semenilor lor din celelalte judeţe ale ţării. Consider că majoritatea sucevenilor sunt susţinători ai lui Traian Băsescu şi se identifică cu programul său electoral. În municipiul Suceava în primul tur Băsescu va câştiga peste 50% din voturi”, a declarat Bălan.

La rândul său primarul Ion Lungu a declarat că în urma discuţiilor cu oamenii aceştia au înţeles că pentru a finaliza proiectele de modernizare a municipiului Suceava dar şi a judeţului în întregul său este bine să voteze cu Traian Băsescu. „Aşa cum am promis în campania electorală am mers foarte mult în teritoriu unde am purtat discuţii cu oamenii ca să poată vota în cunoştinţă de cauză. Sucevenii au înţeles şi sunt convinşi că pentru a duce la final proiectele de modernizare a municipiului Suceava, a judeţului Suceava e bine să voteze Traian Băsescu. Şi eu şi Gheorghe Flutur suntem în aceeaşi echipă cu Traian Băsescu. Preşedintele nu dă banii, dar prin implicarea lui Gheorghe Flutur la Bucureşti, guvernul PD-L poate aloca banii necesari”, a precizat Lungu.


Intră acum și în grupul de