Mirza si Flutur, protagonisti in doua seriale despre abuzurile facute in judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderii locali ai PDL şi PSD vor fi protagoniştii unor seriale la care lucrează cele două organizaţii.

Potrivit vicepreşedintelui PDL Suceava, Niculai Barbă, PDL pregăteşte un serial despre beneficiarii tranziţiei în care se va prezenta modul în care grupurile de interese ale PSD deţin o mare parte din averea judeţului.

„A început ca un film, dar va fi serial. Sunt subiecte ce nu pot fi amestecate la modul general”, a spus Barbă care a menţionat că nu s-a stabilit titlul acestui serial. El a menţionat că personajele din film sunt actuali sau foşti parlamentari, printre care fostul preşedinte al CJ Suceava şi al organizaţiei PSD, Gavril Mîrza, actualul preşedinte al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, deputaţii Ioan Stan şi Eugen Bejinariu, dar şi alte persoane apropiate PSD sau rude ale acestora.

Şi PSD Suceava a anunţat că lucrează la un serial în care se vor prezenta „corupţia şi afacerile portocalii din judeţul Suceava”.

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că personajul cheie al serialului este preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi printre temele abordate sunt cele privind gripa aviară, privatizarea unui centru de fructe, diverse probleme din silvicultură, modul în care se organizează licitaţii pentru partid.

El a menţionat că serialul se va numi „Flutur şi neliniştit” şi va avea şi un personaj cu numele Laura, în rol secundar, care are corespondenţă în realitate. Milici a spus că realizarea acestui serial va fi finalizată în 15 zile urmând ca apoi să fie prezentat publicului.


Intră acum și în grupul de