„Floarea politica” a judetului Suceava a defilat la Frasin


Intră acum și în grupul de

Evenimentul de duminică de la Bucşoaia a fost un foarte bun prilej pentru politicienii judeţeni să se prezinte în faţa oamenilor şi să se facă auziţi sau văzuţi. Printre cei care au fost vizibili la Bucşoaia se numără secretarul Camerei Deputaţilor, deputatul Dumitru Pardău, senatorul de Dorna, Sorin Fodoreanu, ambii de la PDL, alături de administratorul public al judeţului, Irina Vasilciuc şi de vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie şi Daniel Cadariu.

Opoziţia nu a ratat nici ea ocazia de a-şi etala piesele de „rezistenţă” şi a venit la Bucşoaia cu ce are mai bun. Astfel PSD a fost prezentă cu o echipă întreagă avându-l în frunte pe liderul de facto al USL Suceava, deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, secondat îndeaproape de preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Ovidiu Donţu.

În mulţime echipa PNL l-a scos la „înaintare” pe preşedintele organizaţiei judeţene Alexandru Băişanu, fiind alaturi de el şi consilierul judeţean Brânduşel Nichitean. Printre oameni a putut fi zărit şi fostul lider ţărănist Vasile Lupu, dar văzuţi şi primari din zona de munte a judeţului Suceava, printre ei, cel de Câmpulung Moldovenesc făcând oarecum notă discordată printr-o ţinută stilată, urbană, şi o atitudine de turist venit la fotografiat evenimentul.

Proiectul “Hora Bucovinei” a fost finanţat în acest an prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 şi îşi propune dezvoltarea durabilă a turismului, creşterea gradului de atractivitate a judeţului Suceava şi promovarea produsului specific “Hora Bucovinei”.


Intră acum și în grupul de