Catalina Culipei a devenit nr 1 intre femeile din PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

Cătălina Culipei este noul preşedinte al Organizaţiei judeţene Suceava de Femei a PDL. Tânăra femeie de afaceri din municipiul reşedinţă de judeţ a fost desemnată lider judeţean in cursul zilei de sambata, de delegaţii prezenţi la şedinţa de alegeri.

Din cei 120 de delegaţi invitati convocaţi la sedinţa au răspuns apelului 105, cu toţii alegând-o pe dna Culipei in fruntea celei mai importante organizaţii politice de femei din judeţul Suceava.
Alegerile le-au desemnat pe doamnele Emilia Bilius şi Angela Milici în funcţiile de prim-vicepreşedinţi, iar în funcţia de secretar general a fost aleasă dna Paula Codreanu.

Pe lista de vicepreşedinţi ai OF-PDL Suceava se regăsesc şi Elena Cucu (Adâncata), Brâduşa Plesciuc (Dărmăneşti), Maria Strugariu (Pârteşti), Liliana Harasemiuc (Siret), Nadia Creţuleac (Gura Humorului), Nicoleta C. Flutur (Câmpulung Moldovenesc), Stela Rusu (Rădăuţi), Violeta Florescu (Iacobeni), Maria Amarie (Fălticeni) şi Anca Griha din Suceava.

La şedinţa de alegeri a fost prezent şi liderul naţional al PDL, Gheorghe Flutur (care conduce organizaţia judeţeană Suceava de seniori), deputaţii de Suceava Sanda Maria Ardeleanu şi Ioan Bălan precum şi secretarul general adjunct al PDL, Cristi Creţu.

Noul preşedinte al femeilor democrat-liberale îşi propune să crească semnificativ numărul de membri al oragnizaţiei, să demareze o serie de campanii de dialog cu societatea civilă prin intâlniri periodice în comunele din judeţ şi nu în ultimul rând să militeze pentru stimularea voluntariatului şi implicării femeilor în rezolvarea problemelor sociale.

Dna Culipei ne-a declarat după alegeri că pe lângă obiectivele anunţate în şedinţa de alegeri ea îşi propune şi „individualizarea organizaţiei judeţene Suceava a femeilor din PDL astfel încât aceasta să devină cea mai puternică din ţară”


Intră acum și în grupul de