Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu participa la „Micul Dejun European cu Rugaciune” de la Bruxelles


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, va participa, miercuri, la Bruxelles, la cea de-a XIV-a ediție a “MICULUI DEJUN EUROPEAN CU RUGĂCIUNE”, în calitatea sa de membru al Grupului ecumenic de rugăciune din Parlamentul României, se arată într-un comunicat de presă remis de Cabinetul Parlamentar al deputatului democrat-liberal.

Potrivit documentului citat, cu această ocazie, parlamentarul sucevean va avea o întâlnire și cu ambasadorul României la Bruxelles, Ovidiu Dranga, pe probleme de cooperare interuniversitară.

Sursa citată mai menționează că săptămâna viitoare, în zilele de 7 și 8 decembrie, va avea loc și în Parlamentul României, ediția 2011 a “MICULUI DEJUN CU RUGĂCIUNE!, eveniment organizat sub înaltul patronaj al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Alma Anastase. Tema discuțiilor de la București va fi “Biserica și Statul”, iar deputatul Sanda-Maria Ardeleanu va avea o intervenție intitulată “Religia în școală”.

“Scopul tradiționalelor Mic dejunuri cu rugăciune este de a strânge în jurul valorilor morale ale credinței creștine diplomați, personalități politice și oameni de afaceri din toată lumea”, se mai arată în comunicatul remis de Cabinetul Parlamentar al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de