Ion Lungu s-a intalnit cu sucevenii din cartierul Burdujeni. Candidatul PDL la Primaria Suceava va continua intalnirile cu cetatenii din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sute de locuitori ai cartierului Burdujeni au ţinut să fie prezenţi joi seară la întâlnirea cu primarul în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ Ion Lungu. Însoţit de staful de campanie şi de echipa de consilieri locali propusă pentru mandatul 2012 – 2016, candidatul PDL Suceava pentru fotoliul de conducere al administraţiei publice locale a fost susţinut în discuţia cu alegătorii, pe lângă şeful Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi de parlamentarii PDL de Suceava Ioan Bălan şi Sanda-Maria Ardeleanu.

Ion Lungu a ţinut, încă din start, să mulţumească locuitorilor pentru încrederea acordată până acum şi pentru votul primit, spunând că prin gestul lor fiecare se poate mândri că a contribuit astfel la dezvoltarea oraşului.

„Nu mai este un secret pentru nimeni ca tandemul Flutur – Lungu a confirmat la Suceava şi sunt convins că oamenii vor avea încredere şi în continuare în echipa PDL. Este foarte greu să vorbeşti despre tine, despre realizările tale, dar cred că în municipiul reşedinţă de judeţ, acestea se văd la tot pasul, pot fi atinse, iar ele nu puteau fi făcute fără dumneavoastră şi puteţi spune cu toată mândria că aţi contribuit prin votul dumneavoastră la reconstrucţia acestui oraş”, a declarat Ion Lungu.

Pe lângă o trecere în revistă a realizărilor de până acum, şeful administraţiei publice locale sucevene le-a prezentat celor prezenţi şi ceea ce îşi propune pentru viitorul mandat, solicitându-le tuturor locuitorilor votul dacă se doreşte continuarea proiectelor aflate în plină derulare la ora actuală.

Cuvântul de ordine în cadrul discuţiilor a fost „echipa”, candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului atrăgând atenţia asupra importanţei ca pe lângă votul de încredere acordat lui Ion Lungu, alegătorii să ofere şi echipei de consilieri ai acestuia posibilitatea să lucreze în actul administrativ.

„Suntem hotărâţi, atât eu cât şi Gheorghe Flutur împreună cu echipele noastre, iar domnul preşedinte a punctat foarte bine că degeaba mă votaţi pe mine primar dacă nu-mi daţi şi echipa de consilieri pentru că este nevoie de armonie în Consiliul Local, este nevoie de posibilitatea luării unor decizii, iar acolo unde nu există majoritatea în deliberativul local sunt polemici permanente, iar noi aşa ceva nu vrem să se întâmple”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de