Nechifor s-a intalnit cu peste 300 de locuitori din Capu Campului


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a fost prezent, miercuri, în localitatea Capu Câmpului unde s-a întâlnit cu peste trei sute de localnici care sunt hotărâţi să facă schimbarea şi la Suceava întrucât nu mai pot tolera abuzurile reprezentanţilor PDL.

Înainte de întâlnirea de la Capu Campului deputatul Cătălin Nechifor a făcut o scurtă oprire în Păltinoasa unde a fost informat de situaţia agenţilor economici care nu îşi pot achiziţiona pâine de la brutăria existenta în sat deoarece actualul primar PDL i-a ameninţat că le sistează activitatea.

În Capu Câmpului, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a avut întâlniri electorale în două locaţii separate, cu peste 120 de participanţi în prima locaţie şi peste 180 de locuitori la cea de-a doua întâlnire electorală.

Locuitorii prezenţi la aceste întâlniri au insistat pe subiecte centrate pe crearea locurilor de muncă şi pe refacerea infrastructurii care lasă de dorit, dar şi despre subvenţiile primite de agricultori sau fermieri.

Un localnic l-a înştiinţat pe candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, asupra unui caz care s-a petrecut cu o zi în urmă când actualul viceprimar din Capu Câmpului a bătut un votant USL pe motiv că la întâlnirea electorală cu Gheorghe Flutur , votantul USL, a cerut detalii despre gripa aviară situaţie ce a fost gestionată de actualul preşedinte al PDL Suceava când era ministru al Agriculturii.

Cătălin Nechifor a apreciat că astfel de situaţii sunt de neacceptat şi crede că Gheorghe Flutur ar trebui să se retragă la Botoşana şi să crească păsări care să le înapoieze celor pe care i-a prejudiciat în perioada gripei aviare.

“Îi recomand lui Gheorghe Flutur să se retragă din timp la Botoşana şi să se apuce de crescut păsări astfel încât să le poată înapoia tuturor sucevenilor găinile omorâte prin intermediul gripei aviare”, a declarat Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de