Alegerile pentru conducerea PNL Suceava ar putea sa se organizeze in data de 5 octombrie


Intră acum și în grupul de

Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Suceava a decis, duminică, să propună conducerii centrale a PNL ca data alegerilor pentru stabilirea conducerii judeţene a PNL Suceava să fie 5 octombrie.

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că data de 5 octombrie este propunerea pe care organizaţia judeţeană o face, urmând ca BPN să stabilească data organizării alegerilor.

El a mai spus că în cadrul şedinţei de duminică s-a decis ca cei patru deputaţi PNL de Suceava să aibă în responsabilitate organzaţiile din colegiile electorale de Senat din judeţ, iar pe cele zece colegii de deputaţi au fost numiţi, din cadrul partidului, responsabili de activitatea politică, în pregătirea alegerilor europarlamentare.

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, la sfâşitul lunii iunie, ca alegerile pentru stabilirea conducerii organizaţiei judeţene PNL Suceava să se organizeze la termen, în toamna acestui an.

ursaciuc si baisanu

Potrivit unui comunicat al PNL Suceava, Biroul Permanent Naţional al PNL a luat decizia în urma propunerii înaintate de preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu.

Iniţial alegerile urmau să se desfăşoare în 12 iunie, dar la reclamaţia mai multor membri ai conducerii organizaţiei, care au susţinut că nu s-au respectat termenele statutare, Biroul Permanent Teritorial a propus data de 29 iunie.

 

Pentru funcţia de preşedinte al PNL Suceava candidează actualul preşedinte, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu şi vicepreşedintele organizaţiei, Marius Ursaciuc, primarul oraşului Gura Humorului.

 


Intră acum și în grupul de