Lider PPDD: Cred că am dat lovitura cu Steliana Miron


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PPDD, Liviu-Robert Neagu, a declarat, sâmbătă la Rădăuţi că PPDD a dat lovitura cu Steliana Miron la conducerea organizaţiei judeţene a partidului.

El a spus că, până acum, conducerea organizaţiei a fost fluctuantă, de la înfiinţare fiind numimţi mai mulţi preşedinţi, ultimul, Cezar Cioată, părăsind PPDD pentru PC.

Preşedintele PPDD, Simina Man, a spus la rânduş său că se întâlneşete cu organizaţia judeţeană Suceava unde partidul are un preşedinte nou, Steliana Miron.

„Suntem într-o nouă etapă al planului nostru de acţiuni. Astăzi vom dori să intrăm în discuţii cu toţi reprezentanţii PPDD la nivel local”, a spus Simona Man.simona man steliana miron

 

Secretarul general al PPDD a subliniat că partidul se află într-o etapă de evaluare a organizaţiilor judeţene.

„Principalul nostru vehicul de comunicare cu electoratul, OTV, este închis în această perioadă sens în care am considerat extrem de oportun ca noi, conducerea partidului, să ne deplasăm în teritoriu şi să transmitem mesajul lui Dan Diaconescu, mesajul de unitate şi de forţă al partidului”, a spus Neagu.

El a arătat că senatorul Steliana Miron, preşedintele PPDD Suceava desfăşoară o activitate intensă atât în Parlament cât şi în organizaţia judeţeană.

Secretarul general al PPDD a mai spus că partidul se află şi în etapa de pregătire a alegerilor europarlamentare.

„Partidul nostru ţinteşte la un scor de 20 la sută la alegerile europarlamentare. Cred că suntem îndreptăţiţi pentru că în organizaţii e în continuare acelaşi entuziasm”, a spus liderul PPDD. El a subliniat că forţa partidului nu constă în cei 49 de parlamentari ci şi în consilierii judeţeni, consilierii locali, primari şi viceprimari şi restul membrilor.

 

 

 


Intră acum și în grupul de