Alegerile in Organizatia Municipala Suceava a PDL vor avea loc in data de 14 septembrie


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Local al PDL Suceava a decis în ultima şedinţă că alegerile în organizaţia municipală Suceava a PDL vor avea loc în data de 14 septembrie. Potrivit preşedintelui interimar al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan, democrat-liberalii vor aborda aceste alegeri cu maximă seriozitate, iar obiectivul principal va fi câştigarea în 2016 a Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ şi a majorităţii în Consiliul Local.

balan 1-2013

 „În organizaţia municipală Suceava a PDL nu este vacanţă. Am finalizat scrutinul în organizaţia de femei acolo unde preşedintă a fost aleasă Liviana Enea, acum sunt în desfăşurare alegerile în organizaţiile pe secţii de votare, iar pe 14 septembrie vom face alegerile la nivelul organizaţiei municipale. Abordăm aceste alegeri cu maximă seriozitate şi ne propunem să construim o echipă capabilă să facă faţă conglomeratului USL, atât la alegerile parlamentare cât şi la alegerile prezindenţiale. Cel mai important obiectiv însă al organizaţiei muncipale Suceava a PDL rămâne câştigarea Primăriei municipiului Suceava şi a majorităţii în Consiliul Local la alegerile din 2016”, a declarat Ioan Bălan.

La alegerile din 14 septembrie, vor participa toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PDL, în frunte cu preşedintele Vasile Blaga.

 


Intră acum și în grupul de