Flutur: PDL va obtine opt sau cel mai putin sapte europarlamentari la alegerile din 25 mai


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat joi seara la Ora de politică de la Intermedia TV că PDL va obţine un rezultat bun la alegerile europarlamentare din 25 mai şi că vor obţine opt, sau cel mai puţin şapte locuri în Parlamentul European.

Flutur Merkel PDL

El a spus că a fost acasă, la Gura Humorului, şi-a luat bagaje, şi-a făcut valiza, şi începe turneul prin ţară.

„Plec în turneu în ţară. Stăm de vorbă cu oamenii, luăm pulsul”, a declarat Flutur.

Liderul democrat liberal a spus că duminică se va organiza lansarea candidaţilor PDL la alegerile europarlamentare cu participarea a şapte mii de democrat liberali şi că la eveniment va participa şi preşedintele PPE, Joseph Daul.

El a arătat că PDL Suceava are singurul candidat sucevean care se află pe loc eligibil, Orest Onofrei, ceea ce înseamnă că Suceava contează la Bucureşti şi a criticat poziţia exprimată de Cătălin Nechifor care din cauză că nu a putut impune un candidat al organizaţiei pe un loc eligibil a comentat că nici un sucevean nu va ajunge în Parlamentul European.

Potrivit lui Flutur, PDL va obţine la alegerile europarlamentare peste 20 la sută din voturi şi consideră că sondajele lansate acum pe piaţă sunt fabricate.

El s-a întrebat cum se poate ca în sondaj PDL să fie cotat cu 20 la sută, iar peste noapte, să i se acorde doar 10 la sută şanse adăugând că în aceleaşi sondaje sunt prezentate date necredibile.

Potrivit lui Flutur, în ultimul sondaj comandat de PDL, democrat liberalii sunt creditaţi cu 19 la sută, dar prin mobilizarea PDL din campania electorală scorul va fi mai mare.

 


Intră acum și în grupul de