Urbanismul din Suceava a ajuns sa fie exemplu negativ la universitatile de arhitectura. Vezi ce lider PSD spune asta


Intră acum și în grupul de

Municipiul Suceava a ajuns să fie dat ca exemplu negativ la universităţile de arhitectură, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, care crede că este nevoie de o mişcare civică prin care municipiul Suceava să-şi recapete strălucirea de altă dată.

„Suceava a ajuns să fie dat ca exemplu negativ pe la universităţile de arhitectură. In ultimii ani, Suceava este condusa intr-un mod necivilizat și se îndreaptă spre necivilizare”, a mai spus Cuşnir făcând referire la modul în care este administrat oraşul din punct de vedere urbanistic.

El a spus că nu-i place cum arată Suceava şi că îşi doreşte ca municipiul să redevină orasul frumos și curat de altădată.

”Iubesc Suceava, m-am nascut in Suceava, am copilarit aici si am foate multi prieteni in acest oras.  Vreau sa redevina orasul frumos si curat de alta dată”, a mai declarat consilierul județean social-democrat.

Dan Cuşnir a explicat că în ceea ce priveşte dezvoltarea armonioasă a municipiului, echipa de consilieri locali PSD face tot ceea ce poate.

„Consilierii locali PSD fac tot ceea ce depinde de ei. Cred si sper ca fac tot ce ține de puterea lor pentru asta”, a mai adăugat liderul social-democrat.

dan ioan cusnir

El consideră că pentru ca dezvoltarea oraşului să se facă armonios este nevoie de o organizaţie civică autentică, neimplicată politic, şi care să lupte pentru ca Suceava să redevină un oraş în care să trăieşti cu plăcere.

„Trebuie să ne luăm oraşul înapoi. Să facem ceva pentru Suceava noastră. Cineva va trebui să aibă curajul să le dea sucevenilor oraşul înapoi. Numai printr-o opozitie a societatii civile ne putem lua orasul inapoi”, a conchis Dan Ioan Cuşnir .


Intră acum și în grupul de