FOTO Echipamente de ultima generatie pentru doua posturi de radio locale, din Suceava si Falticeni, din fonduri europene


Intră acum și în grupul de

Două posturi de radio locale, din Suceava și din Fălticeni, au fost dotate cu echipamente de ultimă generație, prin implementarea unui proiect în perioada februarie-septembrie 2014, în baza schemei de ajutor pentru sprijinirea microinteprinderilor.

Proiectul intitulat „Dezvoltarea serviciilor și creșterea competivității prin achiziție de echipamente performante la SC Stil Media SRL” a cuprins posturile VIVA Fm din Suceava și Fălticeni.

Potrivit responsabilului de proiect și administrator al firmei, Monica Prisacaru, valoarea totală a proiectului s-a ridicat la suma de 891.917,12 lei, din care 710.791 lei valoare nerambursabilă.

Datorită acestui proiect au fost achiziționate echipamente, programe informatice și utilaje tehnologice performante pentru modernizarea celor două posturi de radio din Suceava și Fălticeni. Totodată, au fost create cinci noi locuri de muncă, angajați fiind doi bărbați și trei femei.

„Am dotat cele două radiouri din Suceava și din Fălticeni cu echipamente de studio performante. Am achiziționat mixere digitale, emițătoare digitale de ultimă generație, microfoane, căști, tot ce este necesar astfel încât calitatea sunetului celor două radiouri să fie de foarte bună calitate și munca oamenilor care lucrează în echipa noastră să fie cât mai ușoară, cât mai facilă și cât mai frumoasă”, a declarat Monica Prisacaru, în cadrul unei conferințe de presă, vineri, 19 septembrie.

viva fm

De asemenea, aceasta a ținut să menționeze realizările postului de radio VIVA Fm din decursul anului trecut: „Este un proiect care ne-a ajutat să întregim realizările nostre de anul trecut, un an foarte bun pentru noi, în care am reuşit să achiziţionăm un nou spaţiu în care îşi desfăşoară activitatea Radio VIVA FM Suceava. Tot în decursul anului 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a conferit Radio VIVA FM premiul pentru debut, noi fiind singurul post local premiat, la nivel naţional”, a completat Monica Prisacaru.

Emise_viva1

Mic_Emisie_VIVA

Mixer_VIVA

Rack Viva2

Finanțarea celor două posturi de radio a fost acordată în baza schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea microintreprinderilor pentru Domeniul Major de Intervenție “Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor” în cadrul Axei Prioritare “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, din cadrul Programului Operațional Regional 2007 – 2013, aprobată prin Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și locuințelor nr.155/2008, cu modificările și completările ulterioare.

Autoritatea de management pentru Programul Operațional Regional este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.


Intră acum și în grupul de