LicArt, cel mai important concurs de arte pentru liceeni, a inceput


Intră acum și în grupul de

Ediția a XIV-a celui mai mare concurs de arte, LicArt, condus de omul de cultură şi jurnalistul Radu Herjeu a început.

Potrivit organizatorilor, dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni. Înscrierile se fac pe site-ul concursului www.licart.ro.

anunt-facebook-incepere-licart-2014-1

Pentru liceenii talentați, concursul LicArt pune la bătaie premii foarte importante, cele de anul trecut depășind suma de 15.000 de lei. Totodată, anul trecut au fost peste 1.500 de participanți.

Tinerii liceeni se pot înscrie una sau la ambele secţiuni – poezie şi fotografie cu categoriile alb-negru, portret şi diverse.

Organizatorii concursului au precizat că tinerii vor putea avea posibilitatea de a se face remarcați, de a interacţiona cu alți liceeni din toată ţara, iar la final vor putea merge într-o Tabără de Creaţie.

„Prin toate componentele sale, concurs şi comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre prea puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi”, au transmis organizatorii.

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului.


Intră acum și în grupul de