Au inceput inscrierile pentru Festivalul-Concurs International de folclor „Cantecele Neamului”


Intră acum și în grupul de

Copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani se pot înscrie până pe data de 10 octombrie la o nouă ediție a Festivalului-Concurs Internaţional de folclor „Cantecele Neamului” RO-UA-MD, ce va avea loc în perioada 22-25 Octombrie 2014, la Suceava.

cantecele neamului]

Potrivit organizatorilor, principal obiectiv al festivalului este crearea cadrului necesar lansării profesionale a tinerilor solişti vocali şi instrumentişti, elevi ai Şcolilor Populare de Arte din ţară şi din ţările în care comunităţile româneşti păstrează tradiţiile folclorice naţionale (Ucraina, Moldova, Serbia, Ungaria, Bulgaria).

Pentru a afla mai multe informații despre festivalul-concurs și pentru a vedea care sunt criteriile puteți să consultați regulamentul festivalului de pe site-ul http://www.kult-art.ro/proiecte/cultural/. De asemenea, pentru a intra în etapa de selecție trebuie să trimiteți formularul de înscriere completat și semnat la care să fie anexate documentele prezentate în regulamentul concursului.

Festivalul „Cantecele Neamului” este organizat de către Asociatia KULT-ART în parteneriat cu Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga” Chişinau și Centrul Bucovinean de Artă pentru conservarea şi promovareа culturii tradiţionale româneşti din Cernăuţi în cadrul proiectului „Educaţia artistică şi culturală în contextul cooperării transfrontaliere durabile „.


Intră acum și în grupul de