Salonul International de arta fotografica “BUCOVINA MILENIULUI III” a ajuns la final. Vezi care au fost fotografiile premiate


Intră acum și în grupul de

Ediția a XI-a a Salonului Internațional de Artă Fotogrfică “Bucovina mileniului III” s-a bucurat în acest an de un număr record de participanți din 36 de țări ale lumii.

Cei 548 de artiști fotografi înscriși în competiție au trimis 2.040 lucrări de artă fotografică la secțiunea Open, iar la secțiunea Travel au trimis 1.752 lucrări însă, din totalul lucrărilor au fost acceptate de către juriu pentru expoziția salonului 328 fotografii. Lucrările au fost jurizate în zilele de 30 septembrie și 1 octombrie 2014, juriul internațional al salonului fiind format din artiștii fotografi Csaba Balasi– E. FIAP- GOLD –președintele juriului (România), Marcello Materassi– E. FIAP (Italia), Petru Gemănaru – A.FIAP (România), Vasile Paladean – AAFR, AAFU (Ucraina), Victor Rusu – AAFR (România).

Au fost acordate 18 medalii și mențiuni FIAP și tot atâtea medalii și mențiuni AAFR.

Medalia de aur FIAP la secțiunea Open  a fost obținută de KOSOV BORIS din Rusia, iar medalia de aur la secțiunea Travel de către KEREKES  ISTVAN din Ungaria.

15-gold-fiap-a2-Boris- Kosov-Temptress_resize
Medalia de aur FIAP, OPEN – KOSOV BORIS
13-gold-fiap-B2kerekes_istvan_resize
Medalia de aur FIAP, Travel – KEREKES ISTVAN

La secţiunea OPEN medalia de aur AAFR a obținut-o  ZEMAN MATO din Croaţia, iar la secţiunea TRAVEL  medalia de aur AAFR a obținut-o  MAZZUCCO GIOVBATTISTA din Italia.

14-gold-aafr-a4zeman_mato_resize
Medalia de aur AAFR, Open – ZEMAN MATO
12-aur-aafr-b2mazzucco_gbattista_resize
Medalia de aur AAFR, Travel – MAZZUCCO GIOVBATTISTA

„În luna decembrie urmează să fie organizată expoziția salonului și tot atunci va fi lansat albumul Salonului Interanțional de Artă Fotografică”, a informat Maria Cristina Galațanu, secretar PR la Centrul Cultural “Bucovina”.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Muzeul Bucovinei și s-a desfășurat sub patronajul FIAP și AAFR.


Intră acum și în grupul de