Judetul Suceava, pe locul doi la nivel national in urma candidaturilor depuse pentru Consiliul Elevilor


Intră acum și în grupul de

Suceava este în topul județelor în care elevii au depus candidaturi pentru o funcție în cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor.

campanie consiliul elevilor

Mii de elevi din toată țara s-au arătat interesați să se implice în singura structură reprezentativă a elevilor din România, astfel, la nivel național au fost depuse 4.055 de aplicații, pe primele trei locuri aflându-se județele Constanța, Suceava și Bacău.

Până pe data de 26 octombrie, elevii ale căror candidaturi au fost validate, își vor prezenta strategia de dezvoltare a Consiliului Școlar al Elevilor și planul de acțiune, din perspectivă personală, având în vedere funcția pentru care candidează, în fața colectivului de elevi și de profesori din școala de proveniență, a anunțat conducerea Consiliului Național al Elevilor din România.

„Având în vedere numărul mare de candidaturi depuse, se observă dorința de implicare a noii generații, lucru care ne bucură, deoarece dovedește poziția pe care Consiliul Elevilor și-o consolidează, ca parte a experienței școlare și extrașcolare a elevilor din România. Le mulțumesc tuturor factorilor implicați în activitățile de promovare, Consiliilor Județene ale Elevilor pentru efortul depus, Inspectoratelor Școlare Județene, formatorilor și seniorilor pentru sprijinul acordat, precum și echipei Wedu, care a facilitat procesul de înregistrare a aplicațiilor. Le urez mult succes colegilor din întreaga țară în cadrul alegerilor și îmi doresc ca aceștia să înțeleagă rolul Consiliului Elevilor și să facă reprezentare la nivel înalt, pe plan școlar, județean, regional și chiar național”,  a declarat Eduard Mititelu, președintele Consiliului Național al Elevilor din România.


Intră acum și în grupul de