Se redeschide Centrul de Excelenta pentru elevii performanti la matematica. Vezi unde vor avea loc cursurile


Intră acum și în grupul de

Elevii din clasele V-X performanţi la matematică vor relua cursurile la Centrul de Excelență, de sâmbătă, de la ora 10.00.

Colegiul Stefan cel Mare Sv

Potrivit Inspectoratului Școlar, sediul Centrului de Excelenţă este la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, iar cadrele didactice care vor coordona activitatea acestui centru sunt profesorii de matematică Dan Popescu, directorul colegiului şi Marinela Cristina Cimpoeşu, inspector şcolar pentru matematică.

În fiecare săptămână elevii vor parcurge programele special create pentru cursurile de excelenţă, în care se vor regăsi teme specifice învăţământului performant.

„În selectarea conţinuturilor programei s-a ţinut cont de tendinţele actuale în formularea subiectelor pentru concursurile şi olimpiadele şcolare, dar şi de tradiţiile şcolii româneşti de matematică. Temele propuse constituie o extindere a programei analitice obligatorii de matematică, iar parcurgerea lor este necesară pentru abordarea unor probleme cu grad ridicat de dificultate”, a informat purtătorul de cuvânt ISJ Suceava, Mariana Drumea.


Intră acum și în grupul de