Premiera:Licitatie internationala pentru animale de rasa la Dorna Candreni


Intră acum și în grupul de

Întâlnirea Anuală a Marilor Fermieri Crescători de Animale de Rasă a fost organizată, miercuri, la Poiana Stampei, un eveniment realizat de Consiliul Judeţean Suceava. Î

 

În acest an acest eveniment a fost dedicat zootehniştilor şi a avut invitaţi din judeţele Suceava, Botoșani, Maramureș, Bistrița, Neamț, Mureș, Vaslui, Bacau, Cluj și Iași.

 

La întâlnire au participat Cătălin Nechifor preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava, Gheorghe Neaţă director general în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Florin Mindirigiu, director general ABplus Events.

 Expo bereanu1

În cadrul evenimentului unul dintre obiective a fost o discuţie între marii fermieri şi reprezentanţii administraţiei publice centrale şi locale.

Totodată, un obiectiv important al acestei întâlniri a fost lansarea primului eveniment național dedicat exclusiv zootehniei aceasta fiind Expoziția-concurs- licitație internațională pentru Animale de Rasă.

Expoziţia se va desfășura în octombrie 2015 în Dorna Candreni, iar evenimentul va fi realizat de  Consiliul Județean Suceava si ABplus Events, organizator profesionist de evenimente dedicate agriculturii (AGRALIM-Iași,târg în câmp) și, în parteneriat cu principalele organizații și asociații de profil.


Intră acum și în grupul de