Propunere inedita a verzilor pentru apararea sucevenilor. Fiecare familie din Suceava ar trebui sa aiba un astfel de dispozitiv


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava, vine cu o propunere inedită pentru ca populaţia municipiului Suceava să fie protejată.

Astfel, printr-un comunicat de presă semnat de preşedintele PV Suceava, Dan Acibotăriţă, verzii suceveni propun primarului Sucevei,  Ion Lungu, să achiziţioneze aparte de autoapărare cu ultasunete împotriva câinilor comunitari, pentru toate familiile care locuiesc în municipiul reşedinţă de judeţ.

ultrasunete caine

„Credem noi, că se pot achiziţiona în jur de 20.000 de bucăţi de aparate, în urma unei licitaţii, iar cu acest lucru sigur se va reuşi să se protejeze populaţia din Suceava de atacurile câinilor”, arată liderul PV Suceava.

Partidul Verde Suceava menţionează că modalitatea prin care primarul Lungu tratează subiectul câinilor comunitar nu este în regulă.

„Avem impresia că ne tot minte şi abureşte”, susţine Acibotăriţa.

El crede că ritmul de înmulţire al câinilor fără stăpân este foarte mare.

 

„Ritmul de înmulţire a maidanezilor este mare, iar în 20 de ani, se pare că aceştia, în Suceava, vor avea şi drept de vot, partid politic cu semnul electoral „lăbuţa”, iar ca treaba să fie super frumoasă, vor avea şi consilieri locali, ba poate chiar primar”, conchide liderul PV Suceava.


Intră acum și în grupul de