Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu va sustine o conferinta publica la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Băncii Naționale a României, se va afla marți, 25 noiembrie, la Suceava, pentru a susține o conferință publică la Universitatea „Ștefan cel Mare”. Evenimentul este prilejuit de desfășurarea proiectului „BNR – Zilele Porţilor Deschise pentru Studenţii Economişti”.

Conferința viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu va avea loc în aula din corpul E începând de la ora 10.00. De asemenea, miercuri, 26 noiembrie, studenţii de la USV vor participa, la sediul Agenţiei BNR Suceava, la seminarii interactive susținute de lectori din banca centrală pe teme ca: repere din istoria BNR, statistici ale băncii centrale, modelarea macroeconomică şi stabilitatea financiară în băncile centrale.

Universitatea Suceava  Pasaj

„<<BNR – zilele porților deschise pentru studenții economiști>> este un proiect adresat studenților și cursanților școlilor doctorale având ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoaştere şi înţelegere, în mediul universitar, a activităţii băncii centrale, a rolului, funcţiilor şi implicaţiilor deciziilor acesteia în economia românească. De la 4 universități partenere și 120 de participanţi în anul 2009 s-a ajuns astăzi, în cadrul acestui proiect, la un parteneriat cu 25 de universități și peste 3400 de studenți, masteranzi și doctoranzi care au beneficiat de prezentările lectorilor BNR și s-au implicat activ în seminarii interactive în cadrul activităților proiectului. La conferinţele publice susţinute de membrii Consiliului de Administraţie al BNR au asistat peste 16.500 de persoane”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții USV.

„BNR – zilele porților deschise pentru studenții economiști” este organizat în perioada 25-26 noiembrie de BNR în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de