Elevi de la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava pe podiumul unui concursul national de matematica si fizica


Intră acum și în grupul de

Trei elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava au obținut rezultate remarcabile la concursul naţional de matematică-fizică „Vrânceanu-Procopiu” desfășurat în perioada 21-23 noiembrie, la Colegiul Naţional „Ferdinand I” din Bacău.

Competiția este una apreciată de elevi și profesori și este sprijinită de  Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin prezenţa constantă a decanului Facultăţii de Fizică, prof. univ. dr. Sebastian Popescu.

Colegiul Stefan cel Mare Sv

Lotul județului Suceava a fost format din patru elevi de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, din clasele IX-XII: Palagheanu Andrei – clasa a IX-a, Cojocariu Ştefan Ciprian – clasa a X-a, Şutu Eusebiu – clasa a XI-a și Bicsi Lucian din clasa a XII-a. Elevii au fost îndrumaţi de profesorii de fizică Costan Costică, Golda Sorin și Lungu Lucian, precum şi de profesorii de matematică Popescu Dan, Monacu Vasile, Scutaru Constantin şi Amorăriţei Cristian.

Elevii suceveni au făcut cinste județului Suceava la concursul naţional de matematică-fizică „Vrânceanu-Procopiu”, locul I a fost ocupat de Bicsi Lucian, iar două mențiuni au fost obținute de Cojocariu Ştefan Lucian şi Şutu Eusebiu

Lotul județului Suceava a fost însoțit la Bacău de prof. Dumitru Constantin, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.


Intră acum și în grupul de