Primaria Suceava si Iulius Mall vor imparti, in mod egal, cheltuielile cu Revelionul in aer liber din parcarea centrului comercial


Intră acum și în grupul de

Municipiul Suceava s-a asociat cu Iulius Mall în vederea susținerii manifestărilor cultural-artistice care se vor desfășura, în parcarea centrului comercial, cu prilejul trecerii dintre ani.

Revelion Iulius Mall 6

În ultima ședință a Consiliului Local Suceava, aleșii locali au aprobat proiectul de asociere între municipalitate și centrul comercial și suma necesară desfășurării evenimentelor. Astfel, atât Primăria Suceava, cât și Iulius Mall vor participa cu câte 50.000 de lei, iar sucevenii se vor putea bucura în noaptea dintre ani de un spectacol în aer liber, în parcarea complexului, în compania interpreților locali și naționali.

În noaptea Revelionului, pe scena care va fi amenajată în parcarea Iulius Mall vor concerta Desperado, Simona Nae, dar şi trupa suceveană de muzică folk-rock Odyssey. Totodată, nu vor lipsi nici în acest an artiștii de muzică populară și interpreta Sofia Vicoveanca.

 


Intră acum și în grupul de