Ion Lungu a fost pus in fata faptului implinit. Proiectul privind initierea de demersuri pentru infiintarea unei gradinite in Obcini a trecut de voturile consilierilor


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu a fost delegat de consilierii locali suceveni să facă toate demersurile necesare la Guvernul României pentru ca sediul Agenției pentru Protecția Mediului să treacă în administrarea municipalității.

APM Suceava

O viitoare grădiniță în cartierul Obcini ar putea funcționa doar dacă edilul orașului Suceava va reuși să-i convingă pe mai marii de la Ministerul Mediului să cedeze Primăriei Suceava sediul APM. După trei încercări nereușite, proiectul inițiat de consilierii Neculai Barbă, Silviu Crețu, Ovidiu Doroftei, Liviana Enea, Lucian Harșovschi, Marcel Roibu și Viorel Seredenciuc a trecut în ultima ședință de Consiliu Local din acest an.

Reprezentanții APM Suceava au transmis Primăriei faptul că sediul instituției a fost concesionat de statul român pe o perioadă de 99 de ani, încă din anul 1994. Susținător vehement al proiectului de transformare în grădiniță cu program prelungit a sediului APM Sucevea, consilierul PNL Neculai Barbă a apreciat ultima adresă a Agenției pentru pentru Protecția Mediului drept una „obraznică” în care se regăsesc multe falsuri, motiv pentru care cel care a semnat adresa se face vinovat de fals sau incompetent și trebuie să își dea demisia: „noi vom cere anchetă, chiar penală dacă e cazul”, a întărit Barbă.

Într-un final, proiectul privind inițierea de demersuri pentru înființarea unei grădinițe în cartierul Obcini a trecut de voturile consilierilor locali, edilul-șef fiind pus să clarifice problema și să transfere o instituție ce aparține unui minister în administrarea municipalității.


Intră acum și în grupul de