FOTO Zeci de copii nevoiasi au primit daruri de Craciun din partea Clubului Rotary Suceava prin campania „Daruieste un zambet!”


Intră acum și în grupul de

Clubul Rotary Suceava a păstrat și în acest an tradiția și a adus Crăciunul mai devreme pentru zeci de copii nevoiași, alături de voluntarii campaniei „Dăruiește un zâmbet!”.

daruieste un zambet  - rotary suceava 2014 (1)

Grație Clubului Rotary Suceava și a celor 100 de voluntari din tot județul, peste 100 de copii de la Școlile Speciale din Siret, Suceava, Fălticeni și Gura Humorului, copii fără părinţi sau proveniţi din familii cu probleme sociale speciale au fost ajutați și au primit daruri de Crăciun.

Acțiunea caritabilă „Dăruiește un zâmbet!”, ajunsă în acest an la ediția a IX-a, a avut loc joi, 18 decembrie, de la ora 16.15, în incinta magazinului Auchan din Iulius Mall Suceava și a fost susținută de nume importante din mediul de afaceri local, a autorităților locale  precum şi a altor invitaţi speciali și parteneri ai Clubului Rotary.

daruieste un zambet  - rotary suceava 2014 (2)

La finalul acțiunii caritabile, Mihai Maxim, Președintele Rotary Club Suceava Bucovina pentru mandatul 2014-2015, a ținut să adreseze un mesaj de mulțumire voluntarilor implicați în proiectul „Dăruiește un zâmbet!”, voluntari care au contribuit la reușita acțiunii.

„Vă mulțumesc în numele echipei Rotary Suceava pentru suportul valoros pe care ni l-ați acordat la cea de-a IX-a ediție a proiectului „Daruiește un zâmbet!”. Fără prezența și implicarea dumneavoastră emoțională și financiară, acest proiect nu ar fi fost o reușită și în 2014. Împreună am reușit să aducem Crăciunul mai devreme în sufletul acestor copii! Sarbatori fericite!”, a transmis Mihai Maxim, Președintele Rotary Club Suceava Bucovina pentru mandatul 2014-2015.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 


Intră acum și în grupul de