Master in Administrarea afacerilor, in limba engleza, la USV


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va funcționa din această toamnă un nou program de masterat, în limba engleză, pe domeniul Administrarea afacerilor, care va fi orientat pe turism.

Steagurile USV

Masteratul va funcționa în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, fiind în parteneriat cu Universitatea din Coruna, din Spania.

Joi, 29 ianuarie, la USV, a fost semnat un acord de colaborare de Double Degree pentru programul de master comun denumit – New Tourist Products and Destination Management, între Fernando Peña López, responsabilul pe Relații Internaționale al Universităţii din Coruna și prorectorul USV, prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean.

Masteratul în Administrarea afacerilor, orientat pe turism, va avea o durată de doi ani, studenții având posibilitatea de participa la internship-uri şi stadii de practică în Spania, iar la final vor primi o dublă diplomă.

„Studenţi selectaţi de la USV vor avea posibilitatea să participe la internship-uri şi stadii de practică în Spania şi de asemenea studenţi selectaţi din Spania vor avea posibilitatea să studieze în Romania.  Considerăm că va exista adresabilitate din partea absolvenţilor de facultate, ţinând cont că un astfel de program se va finaliza cu o dublă diplomă, ceea ce va permite absovenţilor să îşi găsească mai ușor un loc de muncă pe piaţa europenă”, a susținut prof. univ. dr. Carmen Năstase, decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.


Intră acum și în grupul de