Premii importante pentru elevii suceveni la Concursul Interjudetean „Matematica in Bucovina. Memorialul Vasile Polesciuc”


Intră acum și în grupul de

Elevii suceveni au obținut premii importante la cea de-a patra ediție a Concursului Interjudeţean de Matematică „Matematica în Bucovina. Memorialul Vasile Polesciuc”, adresat elevilor din clasele V- XII.

concurs eseuri, limba romana

Concursul a avut loc în perioada 27 februarie-1 martie 2015, la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, propunându-și omagierea personalităţii distinsului profesor de matematică Vasile Poleşciuc, renumit dascăl şi director al colegiului organizator.

Au participat 133 de elevi din 17 unităţi de învăţământ din județele Botoșani, Neamț și Suceava. De asemenea, concursul l-a avut în calitate de președinte pe profesorul universitar doctor Dorin Andrica, profesor al Facultății de Matematică din cadrul Universității „Babeş Bolyai” Cluj Napoca.

Elevii care au obținut cele mai bune rezultate în cadrul concursului  au fost recompensați de organizatori cu premii și menţiuni în valoare totală de 6.000 lei.

Elevii participanţi din judeţul Suceava au obţinut cinci premii I, cinci premii II, opt premii III şi 32 de menţiuni.


Intră acum și în grupul de