Profesor de limba și literatura română, din Vatra Moldoviței, distins cu Premiul Mentor pentru Excelență în Educație


Intră acum și în grupul de

Daniela Luminița Ceredeev, profesor de limba și literatura română din Vatra Moldoviței, a primit în cadrul unei gale organizate de MOL România și Fundația pentru Comunitate, Premiul Mentor pentru Excelență în Educație.

Daniela Luminița Ceredeev mol_mentor2015

Daniela Luminița Ceredeev s-a remarcat în calitate de coordonaror al unor activități de voluntariat și responsabilitate socială, școală de vară, educație ecologică, inspirând copiii să devină ei înșiși schimbarea pe care doresc să o vadă în lume.

Potrivit organizatorilor, MOL România și Fundația pentru Comunitate au acordat Premiile Mentor pentru Excelență în Educație unui număr de zece profesori și antrenori de excepție, din România, în cadrul unui eveniment ajuns la cea de-a cincea ediție.

„Cei zece mentori din acest an au fost selectați de către Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate, care a primit 441 dosare prin care au fost nominalizate 202 de persoane. Laureaţii au primit câte un premiu în valoare de câte 8.000 de lei şi un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de renumitul artist Ioan Nemţoi. Prin premiul Mentor se recunoaște activitatea acelor profesori, antrenori, mentori care reușesc să stimuleze copii talentați, a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale”, au informat organizatorii galei.

 


Intră acum și în grupul de