Elevi din 12 școli din Suceava, Fălticeni și Rădăuți participă la etapa națională a programului educațional ECOlimpiada Elevilor


Intră acum și în grupul de

elevi

Elevi de clasa a III-a din 12 școli din Suceava, Rădăuţi și Fălticeni participă cu aproximativ 30 de lucrări pline de imaginație la etapa națională a programului educațional ECOlimpiada Elevilor, urmând a intra astfel în competiție cu peste 300 de elevi din alte 27 de judeţe din România.

Potrivit organizatorilor competiției, pentru această ediție, elevii de clasa a III-a din școlile din județul Suceava care s-au înscris în ECOlimpiada Elevilor au realizat aproximativ 800 de compuneri despre protejarea mediului înconjurător, iar pe cele mai bune le-au înregistrat pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro.

Fiecare cadru didactic a evaluat compunerile din clasa sa și, în urma unui proces de selecție, pe cea ma bună au nominalizat-o în ultima etapă a competiției.

Astfel, „Reciclarea deșeurilor din hârtie”, „Povestea sticlei”, „Învățăm să protejăm mediul înconjurător” sunt doar o parte din cele aproximativ 30 de lucrări semnate de elevii din Suceava, Rădăuţi si Fălticeni care merg mai departe în etapa națională a programului ECOlimpiada Elevilor.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Știinţifice și Eco-Rom Ambalaje – inițiatorii proiectului – vor realiza o ultimă departajare, iar la final, elevii care au redactat cele mai reușite lucrări, alături de cadrele didactice implicate, vor fi premiați.

Programul este dezvoltat de Eco-Rom Ambalaje în parteneriat cu Ministerului Educaţiei şi Cercetării Știinţifice încă din anul 2012.


Intră acum și în grupul de