Suceava Noastră: Gropile din „amenajări de şantier” nesemnalizate de pe mai multe străzi pot nenoroci copii sau vârstnici


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră atrage atenţia primarului Sucevei, Ion Lungu, că mulţi suceveni, în special copii şi vârstnici, riscă să se rănească grav din cauza gropilor nesemnalizate rezultate în urma lucrărilor la reţeaua de canalizare.

Marasesti
Str. Mărăşeşti, groapă pe lângă care trec elevii

Într-un comunicat de presă semnat de iniţiatorul Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, se arată că părinţii copiilor care învaţă la Şcoala Generală nr. 3 Suceava, dar şi profesorii şi învăţătorii acestei prestigioase şcoli, „mulţumesc” primarului Ion Lungu pentru grija pe care le-o poartă.

„Faptul că NU va preocupă siguranţa deplasării copiilor spre şcoală spune multe despre Dumneavoastră. Pe partea dreaptã a străzii Mărăşeşti, sunt 6 astfel de amenajări de şantier, locuri în care copiii sunt nevoiţi să ocolească şanţurile şi grămezile de pământ pe stradă, printre maşini.Am crezut că strada Mărăşeşti este o excepţie, dar din păcate nu este aşa. La fel de precare şi cu dispreţ faţă de Suceveni sunt şi amenajările de şantier din George Enescu şi din cartierul Obcini. Oare ce poate păţi un copil pe bicicletă sau un vârstnic atunci când cade, pe întuneric, într-o groapă de peste 2 metri semnalizată doar pe 2 din cele 4 laturi? Ruşine Ion Lungu! Să vã fie RUŞINE Domnule Ion Lungu pentru indiferenţa şi pentru atacurile repetate la siguranţa şi demnitatea Sucevenilor!”, se arată în comunicat.

Obcini strada 2
Groapă nesemnalizată în cartierul Obcine

Cuşnir a cerut viceprimarilor  Ovidiu Doroftei şi Lucian Harsovschi să rezolve deplasarea în siguranţă a elevilor pentru că Ion Lungu nici nu este în stare, nici nu îi pasă!

„Aşa cum a trebuit ca Ion Lungu să fie plecat în concediu pentru a se rezolva deplasarea în siguranţă a elevilor de la Ştefan cel Mare, la fel sper că veţi găsi şi în acest caz soluţii”,se arată în comunicat.

Obcini trotuar 1
Groapă în troturar din cartierul Obcine

Intră acum și în grupul de