Au fost afișate listele cu elevii admiși la profilele vocaționale. Vezi unde au rămas locuri disponibile în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primele rezultate ale admiterii în clasa a IX-a au fost publicate în cursul zilei de luni, 6 iulie, pentru candidații admiși la cele cinci unităţi cu învăţământ liceal vocaţional din județul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Suceava, prof. Mariana Drumea, comisia judeţeană de admitere a validat luni listele candidaţilor admişi în clase din filiera vocaţională.

AFISARE REZULTATE BACALAUREAT

Elevii au susţinut probele de aptitudini în perioada 27-30 mai 2015 şi au fost admişi după calcularea mediei de admitere. Listele candidaţilor admişi au fost afişate la unităţile cu învăţământ liceal vocaţional.

Mariana Drumea a explicat că la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, la profilul Pedagogic, au fost ocupate toate cele 56 de locuri disponibile. Toate locurile disponibile au fost ocupate și la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Cîmpulung Moldovenesc, unde pentru cele 120 de locuri au fost admiși 100 de băieţi și 20 de fete, precum și la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava unde s-au ocupat toate cele 28 de locuri la Arhitectură, Arte plastice şi Muzică.

Au mai rămas locuri la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, la profilul Conservare-restaurare, unde s-au ocupat 20 din cele 28 de locuri disponibile, la Liceul cu Program Sportiv Suceava unde au fost admiși 114 candidați pe 140 de locuri disponibile, dar și la Seminarul Teologic „Mitropolitul Dosoftei” Suceava unde au fost 18 admişi pe 28 de locuri.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava a menționat că cei care nu au fost admişi în clasele pentru care au susţinut probe de aptitudini pot să-şi ridice fişele de admitere de la liceele vocaţionale pentru completarea altor opţiuni în cursul zilei de marți, 7 iulie.

De asemenea, locurile rămase libere pot fi ocupate în etapa a doua de admitere.

„În această etapă, înscrierea candidaţilor pentru probele de aptitudini se face în data de 15 iunie, iar susţinerea probelor în perioada 16-17 iulie 2015”, a precizat Mariana Drumea.

 


Intră acum și în grupul de