Maşină furată şi trei infractori identificaţi în urma unei razii a poliţiştilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au organizat şi desfăşurat la sfârşitul săptămânii o acţiune de amploare în sistem integrat pe raza de competenţă, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

razie club disco (1)

În urma acţiunii au fost constatate trei infracţiuni şi au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.980 lei. Au fost desfăşurate 56 de controale, fiind  identificaţi trei infractori şi un autoturism semnalat ca fiind furat.

De asemenea, au fost identificate bunuri furate sau şi au fost confiscate produse industriale şi ţigări de contrabandă  în valoare de aproximativ 15.000 lei.

Astfel, Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, au identificat persoana bănuită de furtul unui autoturism, faptă comisă în data de 22.07.201. De asemenea, a fost identificat şi autoturismul care a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

A fost identificat şi un bărbat din comuna Straja, care conducea autoutilitara cu remorcă pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava şi a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată din 17.07.2015. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier au identificat un tânăr în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinilor din Mun. Suceava având o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de