Bacalaureat Suceava 2015, sesiunea de toamnă: 275 de candidați au absentat la ultima probă scrisă


Intră acum și în grupul de

Ultimul examen scris din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului a avut loc vineri, 28 august, un număr de 911 candidați fiind însciși la proba la alegere a profilului sau specializării.

Potrivit inspectorului şcolar general al IȘJ Suceava, prof. Gheorghe Lazăr, 275 de absolvenți de studii liceale au absentat de la ultima probă.

examen elevi

Lazăr a arătat că cele mai multe absențe, 73, s-au înregistrat la centrul de examen Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.

De asemenea, alți 64 de candidați absenţi erau înscriși la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, iar 60 la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”.

La Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni s-au înregistrat 41 de candidați absenți, iar la centrul de examen de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc un număr de 37 de absolvenți de liceu.

Ultima probă a examenului de maturitate s-a dat în condiții normale, nu au fost cazuri speciale, nu au fost candidaţi eliminaţi și nici nu a fost solicitat subiect de rezervă.

Afişarea rezultatelor şi depunerea contestaţiilor vor avea loc în data de 31 august, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 3 septembrie.


Intră acum și în grupul de