Târg de voluntariat, în acest weekend, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Targ voluntariat1

În perioada 10-11 octombrie, la Shopping City Suceava va avea loc prima ediție a Târgului de voluntariat, sub genericul „Voluntarii schimbă comunitatea”. 

Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, timp de două zile, vizitatorii vor avea ocazia de a cunoaște organizațiile non-guvernamentale și asociațiile care beneficiază de implicarea activă a voluntarilor, precum și de a afla mai multe despre proiectele derulate de acestea. Totodată, cei care vor dori să cunoască pe deplin lumea voluntariatului vor avea ocazia de a se înscrie într-una dintre organizațiile care activează în oraș.

„Fie că vorbim despre sănătațe, educație, cultură și conservarea tradițiilor sau oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru elevi și studenți, în fiecare domeniu există persoane cu realizări notabile și care au un impact major în societate. Activitățile de voluntariat pot avea un impact puternic asupra traiectoriei profesionale a unui tânăr. Dintre toate tipurile de învățare informală și non-formală, voluntariatul este cea mai complexă modalitate de a învăța, de a te dezvolta și de a împărtăși cele dobândite și cu cei din jur”, au transmis organizatorii evenimentului.

Târgul de voluntariat va putea fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.


Intră acum și în grupul de