Târgul locurilor de muncă, luni, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava organizează în parteneriat cu Centrul Diecezan Caritas Iași și cu S.C. RU Europe SRL Brăila, luni, 12 octombrie, de la ora 10.00, Târgul locurilor de muncă.

Evenimentul va avea loc la City Gallery din incinta Shopping City Suceava.

bursa locurilor de munca pentru absolventi (18)

„Colaborarea cu Ru Europe SRL a început anul trecut, prin implementarea în parteneriat a proiectului Job Finder – Formare, Informare şi asistenţă în Dezvoltarea carierei şi Reintegrare profesională, bursa din 12 octombrie fiind una din activitățile prin care ne propunem să angajăm absolvenții cursului de lucrător în comerț, finanţat din fondurile proiectului. Proiectul se află în derulare şi are ca obiectiv creşterea oportunităţilor de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanelor fără loc de muncă din Regiunile Nord – Est şi Sud- Est, prin oferirea serviciilor integrate de mediere, informare, consiliere, formare profesională şi asistenţă personalizată”, a declarat Anca Capverde, inspector superior comunicare, presă și relații publice în cadrul AJOFM Suceava.

Ea a menționat că agenţii economici interesaţi să participe la târg sunt rugaţi să contacteze din timp agenția, prin transmiterea ofertei de locuri de muncă vacante la una din adresele: [email protected], [email protected] sau la fax: 0230 523279, în care să menţioneze opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.


Intră acum și în grupul de