Fundaţia “Star of Hope” România va instrui gratuit părinţi din judeţul Suceava care au copii cu dizabilităţi


Intră acum și în grupul de

Un seminar cu tema „Evaluare. Diagnostic. Intervenţie. Metode aplicative” va fi organizat, sâmbătă, de Fundația „Star of Hope” Romania, în parteneriat cu  Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Suceava, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava şi Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava.

parinti

Potrivit organizatorilor, seminarul, care va avea loc, sâmbătă, începând cu ora 10,00, în Aula Liceului Teoretic Filadelfia,  reprezintă o continuare a sesiunilor de instruire începute de Fundația „Star of Hope” România,  la solicitarea părinților din  județul Suceava, iar în cadrul acestuia va fi abordată tema ,,Comunicare alternativă. Metode de terapie PECS și TEACCH” , însă vor fi prezentate şi studii de caz, urmate de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Lectorii acestui seminar sunt doctor Ioan Arsene şi psiholog Alina Romaniuc, iar coordonator este asistentul social Camelia Topală

“Fundația „Star of Hope” România a atras numeroși specialiști din afara țării pentru a aduce expertiză și sprijin părinților care au copii cu dizabilități în zona de Nord- Est a României .  Această sesiune este oferită gratuit de către specialiștii Fundației „Star of Hope” România părinților care au copii cu diferite dizabilități”, mai precizează organizatorii.(L.B.)


Intră acum și în grupul de