Recomandări de la jandarmi pentru participanții la manifestările dedicate Zilei Naționale a României


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava recomandă participanţilor la manifestările organizate în județ, cu prilejul Zilei Naționale a României, să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor.

Sucevenii sunt sfătuiți  să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (7)

”În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112”, arată jandarmii suceveni.

În data de 1 Decembrie a.c, efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava în cooperare cu celelalte structuri ale M.A.I. vor participa următoarele la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României: ceremonialul militar şi religios pentru depunerea de coroane şi jerbe de flori la monumentul eroilor (Suceava, Fălticeni, Vatra-Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi şi Gura Humorului), parada militară pe bulevardul ,,Ana Ipătescu” din Suceava şi expoziţia de tehnică specifică, precum și ceremonialul de retragere cu torţe.

De asemenea, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în zonele în care se desfăşoară manifestări cultural-artistice prilejuite de acest eveniment.

Vezi PROGRAMUL manifestărilor de 1 Decembrie în municipiul Suceava 


Intră acum și în grupul de